LOSSE TWEETBUNDEL €12,-


Shipping destination
Geef de de naam van de gewenste Tweetbundel aan in Paypal in het veld 'instructies voor de verkoper'. Je krijgt altijd de gewenste bundel. Geen Paypal? Maak dan € 15 euro over naar JD van der Burg, IBAN: NL69INGB0002247238 ovv van naam van de Tweetbundel. Vergeet niet het verzendadres te vermelden!Een Twitterleven op papier

Tweetbundels zijn ongevraagde autobiografische bloemlezingen van de opmerkelijkste Twitteraccounts. Een nieuw podium voor waardevolle tweets die verloren dreigen te gaan in de krochten van het internet, analoog geretweet in het medium boek. Na het analyseren, ordenen en selecteren wordt het materiaal teruggebracht in een logische narratieve volgorde dat resulteert in een papieren manifestatie van een eigenbepaald zelfbeeld.

De reeks is een reflectie op social media, een tijd waar iedereen de beschikking heeft gekregen over zijn eigen persoonlijke propagandakanaal. Een Twitteraccount gezien als een jarenlang lopende voorstelling van profileringsdrang. Hoe leer je iemand kennen die je persoonlijk niet kent en welk beeld blijft daarvan hangen? Dat is te lezen in de Tweetbundelbox van 10 afleveringen, een papieren monument van de vroege jaren van social media.

Zonder de digitale overlast, het beste van Twitter in de kast!‘Een geniale box. Prachtig.’
- NICO DIJKSHOORN

‘Wie wil deze flauwekul nu in hemelsnaam in huis hebben?’
- TEUN VAN DE KEUKEN

‘Een krankzinnig project!’
- MATTHIJS VAN NIEUWKERK

‘Mijn vriend zegt een week voordat een goede vriendin 40 wordt: ‘ We moeten haar de Tweetbundelbox geven.’ Boem, knal, schot in de roos, iedereen blij.
- AAF BRANDT CORSTIUS

‘Met dank aan Jan Dirk #visionair’
- AAD DE MOS

‘Uiteindelijk willen we gewoon weer een boek in handen hebben.’
- CARINA ZEE1. BARBARA

Barbara van Beukering - @vanbeukering
Voormalig hoofdredacteur Het Parool, nu PAPER

Doet verslag van een buitengewoon succesvol leven op alle fronten. Een topbaan bij het Parool combineert zij moeiteloos met een hecht familieleven, zonder dat het uitgaansleven er onder hoeft te lijden.

2. AAD

Aad de Mos -@aad300
Voormalig voetbaltrainer met cultstatus

Gaat op vakantie naar Ibiza en Dubai maar blijft een man van het volk. Een timeline vol eigenzinnig hashtaggebruik en sluikreclame voor de lokale middenstand.

3. ARIE-WIM

Arie-Wim Boer -@awboer
Ex-PVV’er, nu fractievoorzitter van Leefbaar Purmerend

Pechvogel pur sang die twittert over de tegenslagen in het leven. Vind troost bij de liefde voor zijn Pyrenese berghond Borus en het luisteren op zijn zolderkamer naar de mínder bekende nummers van Rob de Nijs.

4. HALINA

Halina Reijn - @halinareijn
Actrice Toneelgroep Amsterdam, Schrijver

Over dingen willen, dingen krijgen en truffels kopen.

5. JACK

Jack Feijtel -@jackfeijtel
Werkeloze karpervisser uit Bergschenhoek op zoek naar een liefde

Twittert rigoureus en zonder interpunctie over de zaken waar hij zich aan stoort. Maar zijn timeline is geen klaagmuur. Jack is erg positief over de cijferlijst van zijn zoon, de magie van nachtvissen en de aantrekkingskracht van donkere vrouwen.

6. ELLY

Elly Michiels-Fleuren - @elly_emf38
Varkensboerin uit Melderslo

Bevlogen varkenshoudster uit Horst en twitterkanon van formaat. Een bundel vol met Felfie's, (farmers selfie's) en close-ups uit de braadpan. Geblocked door Marianne Thieme en de minister van landbouw, Sharon Dijksma.

7. LIONEL

Lionel Dors - @LexxxusTheDon
Rapper,acteur, vader, filosoof

Over de voedingswaarde van bamisoep en de noodzaak van vaginale hygiëne. Heeft geen hit nodig om te weten dat hij ‘TheDon’ is. Een meeslepend twitter-epos waarin wij zijn transformatie van gangster-rapper naar gourmettende huisvader op de voetvolgen.

8. MARIANNE

MarianneZwagerman - @mariannezw
Innovatiestrateeg en romanschrijver zonder #schaam

Buitengewoon veelzijdig Twitterleven. Over haar diepe decolette (#vierjetieten), de voorliefde voor witte Range Rovers en donkere mannen en het gevecht tegen de ziekte van ménière.

9. ELIZA

Eliza van der Vliet - @muisje_eliza
Filiaalhouder bij Eyewish in Woerden

De volgers van @muisje_eliza krijgen sinds 2008 een twittertsunami te verwerken over alle aspecten van het leven van Eliza. Een gemiddelde van 93 tweets per dag. Ook bekend als Twitterweduwe.

10. REMON

Remon van Remmerden - @Remonbommel

Gezelligheidsdier uit Brabant op zoek naar werk en een rijk gay-leven in Almere. Allebei niet gevonden en terugverhuist naar Zaltbommel.