Live

De Dick Pic show(2022)

Een hands-on workshop en mini-college voor het fotogenre dat de meeste hulp nodig heeft. En niet alleen vanwege het reputatieprobleem, nergens wordt er zo lelijk gefotografeerd als in dit spectrum en ook nog eens voor een publiek dat dat daar helemaal niet op zit te wachten. Wat gaat er mis en hoe kan het beter?

Dat wordt onderzocht in de Dick Pic show. Eerst een stevig stuk geschiedenis, dan een stukje theorie en dan een stukje praktijk waarbij we de Piketpaaltjes van Consent slaan om de safespace te maken die we nodig hebben.

Als we die brug over zijn, trekken we de trucendoos van de fotografie helemaal open. Want als je zeker weet dat de sensuele verbeelding ook op een warm ontvangst kan rekenen, dan blijkt het zwellichaam een waanzinnig veelzijdig foto-onderwerp.

De Dickpic show beleefde zijn première in Sexyland Amsterdam in samenwerking met fotograaf Aisha Zeijpveld en Frank Schallmaier, maker van het standaardwerk over Dickpics.

Na een korte tour beleefde de Dick Pic show het voorlopige hoogtepunt in het ‘Oh-la-la laantje’ op Lowlands 2022 op de harpmuziek van Rosalie Wammes.